Metselwerk

METSELWERK

Heeft uw metselwerk de invloeden van het weer niet optimaal weten te doorstaan en bent u daarom toe aan het herstel hiervan? Wij komen graag bij u langs, om na te gaan wat de problemen exact zijn en hoe we u daar op een goede manier mee van dienst kunnen zijn.

Voegwerk

VOEGWERK

Na het uithakken en de gevelreiniging wordt het tijd om nieuw voegwerk bij u aan te brengen. We hebben hier een uitgebreide ervaring mee en kunnen u een aantal verschillende soorten voegwerk aanbieden.

Knip-en snijwerk

KNIP EN SNIJWERK

Deze ambachtelijke manier van voegen is een specialisme, waar veel kennis en vakmanschap bij komt kijken. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het voegen diverse soorten gevels. Van monumentale gebouwen tot aan het snijvoegen van nieuwbouw projecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Impregneren

IMPREGNEREN

Wilt u uw gevel laten impregneren, of laat u de gevel vernieuwen en maakt dit hier onderdeel van uit? Wij gaan aan de slag met een hoge kwaliteit impregneer, waarmee we ervoor zorgen dat uw gevel zich beter houdt binnen de verschillende weersomstandigheden.

Gevelreinigen

GEVELREINIGING

Gevelonderhoud ANO BV kan uw gevel reinigen, op een aantal verschillende manieren. Afhankelijk van de vervuiling en eventuele aantasting werken we met koud water onder hoge druk, stoomcleaning of zelfs vocht- en zandstralen.

Uithakken

UITHAKKEN

Laat uw oude voegwerk verwijderen (uithakken), voordat u een nieuwe gevel aan kunt laten brengen. Het is van belang om het uithakken met de juiste gereedschappen te laten doen en maatregelen toe te passen om de hoeveelheid vrijgekomen stof te beperken.

Helibar

HeliBar

Met HeliBar wapening kunnen we gescheurd metselwerk herstellen zodat de scheuren niet meer terugkomen. Hierdoor hoeven er geen grote stukken metselwerk vervangen te worden en blijft het metselwerk er toch goed uit zien. Een kostenbesparende oplossing. Verder kan met HeliBar wapening ook een lateifunctie gecreëerd worden boven kozijnen. Dat is een draagconstructie die we aanbrengen boven wanddoorbrekingen, zoals ramen of deuren, waardoor het gewicht van de muur overgebracht wordt op de gedeelten naast de wanddoorbreking.

Bent u benieuwd hoeveel onze diensten kosten voor u? Vraag dan een offerte aan.

Adres

Radarstraat 1-5 2525 KC Den Haag

Telefoon

+316-33388577

E-Mail

info@gevelonderhoudanobv.nl